23 Temmuz 2013 Salı

BAŞAKŞEHİR SU TESİSATÇI VE TIKALI PİMAŞLAR AÇILIR ABDULLAH USTA CEP0536 608 28 91 :



BAŞAKŞEHİR SU TESİSATÇI VE
TIKALI PİMAŞLAR AÇILIR
AHMET  USTA 0539 307 49 76



CEP:0536 608 28 91
0539 307 49 76












BAŞAKŞEHİR SU TESİSATÇISI

        0539 3074976


Su tesisatçısı olarak İstanbul’un her semtine servis yapmaktayız.

Su tesisatçısına ihtiyacınız varsa biz en doğru seçimlerden biriyiz.

Ekip ve ekipman konusunda son derece yeterli, değerli müşterilerinin isteklerini bilen hemen adapte olan, empati yapabilen şirket ruhumuzun amacı sizlerin problemlerine hızlı ve “aferin” hak eden çözümler üretmektir.

Rezarvuar iç takımı değişimi, gömme rezarvuar montajı,

Ankastre ürünler, asma ve ayaklı banyo dolapları.
Sıhhı tesisat ve atık su borulaması.

Her marka armatür ve vitrifiye montajı.
Uzman su tesisatçısı ekiplerimizle hizmetinizdeyiz..






Ugun fiyata tesisatçı kat kaloriferi ustası Başakşehir servisi hizmetinizde.çamaşır makinesi şofben kat kalorifer tesisatı montajı yapılır Başakşehir sıhhi tesisat ustaları sıhhi tesisat işleri yapan usta Başakşehir çamaşır makinesi su hortumu tamiri bağlantısı yapan usta servis Başakşehir bulaşık makinesi,çamaşır makineleri su tesisatı arızaları ile bulaşık makinesi su borusu hortumu montaj ve bakım işleri yapan usta sıhhi tesisatçı firmaları servisleri arasındayız.tıkalı yağmur iniş boruları pimaş su borusu açma tıkanıklık giderme usta servisi Başakşehir su tesisatçısı şofben çamaşır makinesi kuran tesisatçı usta Başakşehir servis. avrupa yakası sıhhi tesisat Başakşehir_istanbul. garantili tesisat su tesisatı ustası hizmetinizdedir.








 KOMBİ VE PETEK TEMİZLİGİ BAKIMI YAPILIR .
•Tesisatınızdaki sorunlar beklemez ve acil müdahale edilmesi gereken arızalardır,Başakşehir Tesisat olarak arıza durumlarında bir telefonla en kısa sürede arızaya müdahale etmek için yanınızdayız. 7/24 Telefonlarımızdan bize ulaşabilir ve servis talebinde bulunabilirsiniz.Su Tesisatcısı, SuTesisatcınız, Su Tesisat Servisi, Su Tesisat Tamiri, Kalorifer tesisatcısı, Kombi Tesisatcısı,Radyatör tamircisi, Petek Tamiri, Petek Yıkama, batarya, klozet, rezervuar, sifon, banyo giderleri, tıkanıklarının açılması, Tesisat Onarım, Tesisat Yıkama, Su Tesisatcı..


Başakşehir su tesisat servisi en uygun fiyatlara.



•Başakşehir ve çevresinde ev ve iş yerlerine su (sıhhi) tesisatı ve atık su borularının döşenmesi, bina içi doğalgaz ve kalorifer tesisatının çekilmesi, radyatörlerin takılması, arızalı musluk ve batarya değişimi, kanalizasyon tıkanıklarının açılması, mutfak ve banyo tadilatlarının yapılması, demir doğrama tamiratları ve kaynak işlerinde 36 yıllık tecrübemizle hizmet vermekteyiz.










Evinizde ve işyerinizde yaşayacağınız her türlü su tesisatı arızası ve kaçağı olduğunda  su tesisatçısına ihtiyaç duyduğunuzda bir telefonla bize ulaşabilirsiniz.

AHMET  USTA 0536 608 28 91
CEP:0539 307 49 76




AHMET USTA
CEP:0536 608 28 91 
0539 307 49 76
HER TÜRLÜ TESİSAT İŞLERİ İTİNA İLE YAPILIR